Administration

Administration responsibilities may include, coordinating, integrating and administering different administrative, or staff-related tasks.

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Jobbtitel
Plats
Ansök senast
Plats: DNK - Helsingør
Ansök senast: 2024-12-31

Hej - og tak fordi du kigger forbi - det tyder på, at du har fattet interesse for os, hvilket vi er rigtig glade for.

Om du ønsker at arbejde i produktionen eller i vores administration, vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Hvis du søger et job i produktionen, skal du gå ud af denne annonce og i stedet finde det opslag, der hedder ”Søg uopfordret i Produktionen hos TSS Helsingør”.

Lidt om os
Trelleborg Sealing Solutions Helsingør får biler til at yde mere, fly til at lande stabilt og gravkoen til at bryde igennem det umulige, for vi er 350 engagerede kolleger, der er specialiserede i udvikling og produktion af tætningssystemer til højteknologiske virksomheder inden for hydraulik-, bil-, fly-, skibs-, olie- og maskinindustrien. 

Vi tror på, at arbejdsglæde ikke kommer af sig selv – til gengæld tror vi også på, at den både smitter og skaber engagement omkring sig. Så vi forventer (både af os selv og af dig), at vi sammen skaber et miljø, hvor arbejdsglæden er i højsædet side om side med kvalitet, ansvarlighed og engagement.

Vi tror på, at vores samlede perspektiver, vores samlede kompetencer, vores samlede viden og vores fælles ambitioner er vores styrke - men vi ved også, at vi hele tiden skal arbejde på at blive bedre til bruge hinanden, til at tale ærligt og konstruktivt, til at sige til og fra, til skabe forbedringer og til at være modige.

Administration
Vi har relativt få og specialiserede roller i vores administration, og vi arbejder kontinuerligt på at skærpe vores samarbejde på tværs af afdelinger.

Skriv i overskriften, hvad det er for en type stilling, du søger - så har vi lettere ved at dirigere din ansøgning i rigtig retning.

Praktik, skoleforløb og andet
Vi forsøger at tage så mange som muligt ind, men for os er det vigtigste, at begge parter får noget ud af forløbet, derfor må vi desværre også ofte sige nej tak, fordi vi enten ikke har opgaverne, ressourcerne eller kompetencerne inden for et givent område. Husk derfor også at fortælle, hvad du ønsker at opnå med en praktik eller lign.

Gældende for alle ansøgninger
Fortæl om, hvordan du vil bidrage til at gøre TSS til en endnu bedre arbejdsplads, og hvordan du skaber arbejdsglæde for dig selv og dine kollegaer. Vi håber selvfølgelig, at dine tidligere arbejdsgivere og kolleger giver dig ret :)

Vi vender tilbage, såfremt vi finder noget - indtil da må du nøjes med vores 1. bekræftelsesmail og et "Tusind tak" for din interesse.

Vi beholder ansøgninger i 6 måneder fra modtagelsen. Herefter slettes de. Så ønsker du fortsat at være i vores jobbank, skal du desværre oprette dig igen. Trods det ekstra besvær er vi således sikre på, at dem, der er i Jobbanken, er aktive og interesserede, samt at vi overholder lovgivningen, men vi beklager det ekstra besvær for dig.

Held og lykke med jobsøgningen.

Masser af hilsner fra

Anja Berlin
HR-chef